Hőkezelési technológiák a Vötsch-től

A Vötsch terméklista magába foglalja a kőkezelő-, hevítő-, szárító- és robbanás biztos kemencéket, hőlégsterilizálókat, tisztaszoba berendezéseket, vákuumkamrákat ...

VTU, VTL hevítő és szárító kemencék, Vötsch
A Vötsch nevét már 1929 óta ismerik a hőkezelés, valamint a hőmérséklet-, és időjárás állósági tesztrendszerek területén. A Vötsch hőkezelési technológiák eredete a Heraeus Hanau céghez vezethető vissza. Mára, a Vötsch egyike a legismertebb ipari hőkezelő kemencegyártó cégeknek.

A terméklista magába foglalja a kőkezelő-, hevítő-, szárító- és robbanás biztos kemencéket, hőlégsterilizálókat, tisztaszoba berendezéseket, vákuumkamrákat, hogy csak néhány példát említsünk.

A Vötsch Industrietechnik GmbH  DIN EN ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.


VTU / VTL hevítő és szárítókemence laboratóriumok és a gyártás részére 
Ez a típus 7 féle méretben rendelhető, a tartozékok széles skálájával, mint például berakodó kocsik, hőmérsékletvezérlők, stb.
A berendezések széles körben alkalmazhatók az iparban és a kutatásban a hevítő és szárító kezelésekre.

LTU 60/60, EN1539 szabványnak megfelelő szárítókemencék 
Kompakt szárító kemence bevonatok részére, laboratóriumi és termelési területre egyaránt, szárító oldószer tartalmú bevonatok hőkezelésre. A hőkezelés alatt a rétegekből, lakkokból és impregnáló gyantákból felszabaduló oldószerek a levegővel keveredve robbanási keveréket hozhatnak létre. Az LTU 60/60 kemencét éppen az ilyen folyamatokra tervezték, a biztonságosság megfelel az EN 1539 követelményeinek.LTU 60-60 szárítókamra bevonatok részére, EN1539, Vötsch