Hő-légsterilizálók – termékskála

GMP- és FDA-kompatibilis tervezés. Megbízható száraz-forrólevegős sterilizálási módszer – Hő légsterilizálók tisztaszobák részére is.

Hő-légsterilizálók Vötsch

A gyógyszergyártásban és az aktív anyagok területén a cél olyan megbízható termék, amely következetesen megfelel a magas minőségi követelményeknek.

A Vötsch Industrietechnik (volt Heraeus) az évtizedek során nagymennyiségű és értékes tapasztalatot gyűjtött össze a hőkezelések területén, ami ma a magas minőségű termékekben jelenik meg. Ennek következtében a Vötsch Industrietechnik egyike volt az első olyan cégeknek a piacon, akinek a hőlégsterilizálói a teljes működési ciklus alatt megtartották az U.S. Federal Standard for class 100 előírásait, a DIN EN ISO 14644-1, class 5-nek megfelelően. A teljes ciklus felöleli a fűtés, sterilizálás és a lehűtési fázisokat.

Természetesen az összes Vötsch sterilizáló megfelel az idevágó tisztaszobai előírásoknak (a DIN EN ISO 14644-1-ből ISO 5 és 7).

A Vötsch márkanév nemcsak a hőlégsterilizálók további fejlesztését jelenti, hanem a magas minőség és a megbízhatóság kombinációját, hosszú élettartam és funkcionalitás mellett.

Miért használjon forró levegős sterilizálót? 
Ha gyorsan, megbízhatóan és alacsony költségen akar sterilizálni, akkor a forró levegős sterilizálás egy vonzó alternatívát jelent más, elérhető rendszerekkel szemben. Ez a módszer csak levegőt használ, lehetővé téve ezzel a magas hőmérsékletű sterilizálást. A magas hőmérséklet miatt a sterilizálás sokkal gyorsabb, mint más módszerek esetében, ennél fogva idő- és költségtakarékos is, ráadásul a befektetési költségek is viszonylag kicsik.

A magas hőmérsékletnek köszönhetően a sterilizálási folyamathoz nincs szükség egyéb vegyi anyagokra, ami további előnyökkel jár.

Előnyök

  • Könnyen kezelhető rendszer
  • Leegyszerűsített karbantartás és tisztítás
  • Biztonságos munkakörülmények a kezelő személyzet részére, mivel nincs meg a veszélyes adalékanyagok kockázata.
  • Környezetbarát működés
  • Alacsony üzemeltetési költségek

Termékskála 
A Vötsch ISO az 5 és 7 osztályú, a DIN EN ISO 14644-1-nak megfelelő tisztaszobák részére is ajánl hőlégsterilizáló készüléket. Mindegyik készülék szabadon állóként is üzemeltethető, de falba építhető, szerviz-nyílásos (serving-hatch) változatban is készül, első és hátoldali ajtókkal, amik lehetővé teszik a steril és a nem-steril munkaterületek elválasztását. A szerviz-nyílásos készülék elektromos zárakkal van felszerelve, ezzel biztosítva, hogy egyszerre csak az egyik ajtó lehessen nyitva.

Sterilizálók – terméklista

  • Forró levegős sterilizálók SteriEvent ISO 5 és SteriEvent ISO 7
  • VHSF sterilizálók – ISO 5
  • VHSF sterilizálók – ISO 7
  • Hőlég-sterilizáló ST9-D