Forró levegős sterilizálók SteriEvent ISO 5 és SteriEvent ISO 7

A Vötsch Technik sterilizálói a DIN EN ISO 20857:2013 szabvány Forró levegős sterilizálók tisztaszoba osztályokhoz (Hot Air Sterilisers for Cleanroom Classes) ISO 5 és ISO 7 acc. DIN EN ISO 14644-1 mentén teljesítenek.

Hő-légsterilizálók SteriEvent ISO 5 és ISO 7

Ha gyorsan, biztonságosan és költségkíméletesen szeretné sterilizálni mintáit vagy termékeit, akkor a száraz hő sterilizáció folyamata érdekes alternatíva lehet más meglévő eljárásokkal szemben. E művelet során kizárólag forró levegőt használnak. A magas hőmérsékleten való sterilizáció csökkenti a más eljárásokból származó vegyületek használatát.

A SteriEvent termékkínálata két tisztaszoba osztályt tartalmaz. Az integrált HEPA légkeringető szűrőinek köszönhetően, az ISO 5 tisztaszoba osztályának feltételei a SteriEvent ISO 5 sterilizációs kamráiban teljesülnek. Ez a szűrő egy teljeskörű szűrő (HEPA), melyet a közvetlenül a sterilizációs kamra légbejárata elé helyeznek. A réteges áramlási technológia egy réteges áramlási feltételt biztosít, kiváltképp homogén hőmérséklet elosztással.

ISO 7-nek megfelelő egységek esetén a sterilizáló kamrában lévő levegő folyamatos keringésben és egyenletes eloszlásban van, ami minimális hőmérsékleteltérést eredményez.

Üvegből készült termékek, mint például fiolák, injekciós üvegcsék és infúziós palackok, vagy más termikusan stabil anyagok akár 350°C-os hőmérsékleten is sterilizálhatók vagy depirogenizálhatók.

Biztonságos sterilizáció akár 250°C vagy 350°C-on – a teljes sterilizációs ciklus során, beleértve a hevítést és hűtést a maximális minta- és termékvédelem érdekében.