HeatEvent F, szárító- és hőkezelő kemencék, amelyekben gyúlékony gázok szabadulnak fel

A Vötsch Technik HeatEvent F típusú szárítói és hevítő kemencéi megfelelnek az EN 1539 megemelt biztonsági követelményeinek, és az oldószerek mennyiségének korlátozásával lehetővé teszik a szárítási és hőkezelési folyamatok biztonságos kontrollját.

HeatEvent F, hevítő, szárító kemencék

Olyan folyamatok esetében, mint a bevonatok felületi szárítása során mérgező lakk és impregnáló gyanták nagyobb mennyisége szabadul fel (például oldószerek), amelyek a levegővel keveredve robbanásveszélyes keveréket képezhetnek. Ha egy gyújtóforrás is jelen van, akkor ott könnyen robbanás keletkezhet. A Vötsch Technik HeatEvent F szárító- és hőkezelő kemencéi megfelelnek az EN 1539 megemelt biztonsági követelményeinek, és lehetővé teszik a szárítási és hőkezelési folyamatok biztonságos kontrollját az oldószerek mennyiségének korlátozásával.

HeatEvent kamrák biztosítják a legnagyobb munkateret a lehető legkisebb alapterület mellett. Az iE3 motoroknak, a feljavított szigetelésnek és egy megbízható ajtózáró koncepciónak köszönhetően a készülékek maximális energiahatékonysággal működnek. A HeatEvent sorozatnál standard felszerelésnek számít a digitális SiMPAC mérő- és vezérlőrendszer, valamint az innovatív WEBSeason felhasználói felület. Ezek a részegységek megkönnyítik a hőkezelő és a szárítószekrény működését és monitorozását, ugyanakkor komplex hőmérsékleti programok létrehozását és az AMS 2750E vagy CQI-9 szerinti eljárások automatizálását is segítik. A készülékek magas megbízhatóságú működése a biztonsági koncepciónak köszönhető.

Hevítő, szárító kemencék, HeatEvent F

A felhasználói előnyök áttekintése

  • A legkisebb alapterület a lehető legnagyobb, effektív munkatérrel
  • Az alacsony energiafogyasztás az iE3 motoroknak, az optimalizált hőelvezetésnek és szigetelésnek, valamint a megbízható ajtótömítés tervezésének köszönhető.
  • Az átfogó alapfelszereltség mellett, itt van az opciók és kiegészítők legszélesebb választéka a világon.

Kérjük, keressen minket emailben vagy telefonon és egy szakképzett munkatársunk fogja Önt a munkájában segíteni.
Átfogó tanácsadást és projekttervezést biztosítunk, valamint megbízható és biztonságos tesztrendszereket telepítünk.