HeatEvent, hevítő és szárítószekrények

Ha valahol „forróságra” van szükség, a döntéshozók világszerte a Vötsch Technik hevítő- és szárító szekrényeire támaszkodnak. A HeatEvent világújdonság hamarosan megjelenik. Ismerje meg a legújabb innovációnkat és fedezze fel annak számos előnyét.

HeatEvent, hevítő, szárító kemencék


A HEVÍTŐ- és SZÁRÍTÓSZEKRÉNYEK ÚJ GENERÁCIÓJA

Szabványos árukhoz – HeatEvent 
Innovatív formatervezéssel létrehoztuk a lehető legkisebb alapterületű legnagyobb belső térfogatú berendezést. A bevált SIMPAC- vezérlés intelligenciát és kényelmet nyújt a felhasználóknak. A beépített, átfogó biztonsági csomag miatt semmi nem ég meg.

A veszélyes árukhoz – HeatEvent F 
A DIN EN 1539 szerinti összes éghető anyag esetében a HeatEvent F a biztonságos választás. Következetesen támaszkodunk a legkisebb részletekre is kiterjedő teljes ellenőrzésre, valamint a kockázatok lehető legjobb minimalizálására.

Minden ipari termelési területen alapkövetelmény a megismételhető eredmény és a hozzákapcsolódó termékminőség, a minimális helyigény, a rövid feldolgozási idő és a magas termelékenység. A részegységek és anyagminták a Vötsch Technik HeatEvent hevítő és szárító kabinokban megbízhatóan, gyorsan és energiatakarékosan hőkezelhetők 400°C-ig. Ezen a módon, Ön kitűnő terméket tud előállítani a hét minden napján.

A HeatEvent a legnagyobb belső térfogatot biztosítja a lehető legkisebb alapterület mellett. Az iE3 motoroknak, a feljavított szigetelésnek, valamint a megbízható ajtószigetelési koncepciónak köszönhetően, a kemencék maximális energiahatékonysággal működnek.

A HeatEvent sorozat alapkiépítésben digitális SIMPAC mérő és vezérlő egységgel és az innovatív WEBSeason felhasználói felülettel van felszerelve.

Ezek az egységek megkönnyítik a hevítő- és szárítószekrény működését és ellenőrzését, a bonyolult hőmérsékleti programok létrehozását és a folyamatok AMS 2750E vagy CQI-9 szerinti automatizálását. A biztonsági koncepciónak köszönhetően nagyfokú folyamatbiztonság érhető el.
Hevítő, szátító kemencék, HeatEvent

A felhasználó előnyök áttekintése

  • Legkisebb alapterület a legnagyobb effektív mérőtérrel
  • Az iE3 villanymotoroknak köszönhetően alacsony energiafogyasztás, optimalizált hőteljesítmény, kiváló hőszigetelés és megbízható ajtótömítések tervezése
  • Az átfogó alapfelszereltség mellett, itt van a világ legnagyobb, opciókat és kiegészítőket tartalmazó választéka

 

Külső kialakítás

Könnyű hozzáférés 
Ha az ajtót 90°-ban kinyitja, teljes hozzáférése lesz a belső térhez.

Az elülső hozzáférésű kapcsoló dobozzal együtt, a maga osztályában ez a legkisebb helyigényű készülék. Ezért, valóban több szabad hely áll rendelkezésre a kemence kapacitásának csökkentése nélkül.

Egy eszköz, amely az Ön igényei szerint növekszik 
Az innovatív készülékkonstrukció és a rugalmasan konfigurálható vezérlés lehetővé teszi további kiegészítők egyszerű beillesztését a gyártási szakasz alatt, vagy akár a szállítás után. Ha a folyamatok megváltoznak, a készüléket egyszerűen átállítjuk.

Szabályzás és ellenőrzés

Intelligens rendszer 
A SIMPAC vezérlő rendszer, amely immár standard tartozék, komplex hőmérsékleti programok létrehozását, valamint a folyamatok AMS 2750E vagy a CQI-9 szerinti automatizálását is lehetővé teszi.

Legyen önálló 
Amikor Ön távol van, az innovatív WebSeason felhasználói felülettel megoldható a folyamatok okostelefonnal vagy táblagéppel történő monitorozása is. A felhasználói jogok egyedi elosztásának köszönhetően, egyszerre több felhasználó is hozzáférhet az eszközhöz.

 

Biztonság

Ne hagyjon ki semmit 
A teszthőmérséklet beállítás mellett, a folyamatbiztonságot egyedileg szabályozható mintavédelmi rendszer biztosítja. Digitális és analóg bemenetek és kimenetek, egy átfogó érzékelő technológiát és többféle meghajtó vezérlését teszik lehetővé – mindezt komplex buszrendszer nélkül. A potenciálmentes kapcsolatnak köszönhetően a legkisebb interferencia is felfedezésre kerül, majd továbbítódik a vezérlés magasabb szintjére.

TESTRESZABOTT VIZSGÁLAT

Opciós felszerelés egyedi megoldásokhoz.

Belső rész

  • Van, aki valóban forrón szereti – Igény esetén a standard hőmérséklet 220°C-ról 400°C-ra emelhető.
  • Amikor a gyorsaság számít – Ezen kívül, a megemelt légcserével a szárítási folyamat is tovább gyorsítható. A gyorsabb lehűtés ugyanígy érhető el.
  • Egyedi mintaadagolás – Ömlesztett anyagok esetében a forgódob használatával, akár folyamatos hőmérséklet-szabályzás is elérhető. Legyen szó betolható adagolófiókokról, rácsokról, vagy akár beilleszthető vagy rakodó kocsikról – nekünk minden alkalmazáshoz megvan a megfelelő megoldásunk.

Szabályozás és ellenőrzés

  • Használjon szabványokat a kommunikációban – A SIMPATI szoftverrel egyszerűen kezelheti, dokumentálhatja és archiválhatja kötegelt adatait.
  • 100% visszavezethetőség – A SIMPATI Barcode Scan opciós modul ideális kiegészítő a tételes regisztráció és a készletgazdálkodás számára. Egyszerűen beszkenneli a folyamatadatokat, lehetővé téve ezzel a tételszámok és az ID termelési azonosítók, lényegében hibamentes bevitelét, valamint a munkafolyamatok automatikus hozzárendelését az egyes termékekhez.

 Kérjük, keressen minket emailben vagy telefonon és egy szakképzett munkatársunk fogja Önt a munkájában segíteni.
Átfogó tanácsadást és projekttervezést biztosítunk, valamint megbízható és biztonságos tesztrendszereket telepítünk.