Az autóipar jövője a műanyag!

A műanyagok könnyűek, rugalmasak, sokoldalúak és általában olcsóak. Jelentőségük az autóiparban folyamatosan növekszik. A különféle műanyagok előnyeinek optimális kihasználása érdekében fontos, hogy a gyártást pontosan az adott anyaghoz illessze.

Az autóipar jövője a műanyag

Az optimális kialakítású kemencék gyártása
A műanyag kívánt tulajdonságainak optimális megvalósításához és a nemkívánatos mellékhatások, például szagok, deformáció vagy az exoterm reakciók által okozott kockázatok kizárásához optimalizálni kell az ipari kemencék kialakítását.

Ez vonatkozik a tömítőanyagok fröccsöntésére, valamint a műanyag tömlők hőbeállítására. A magas hőmérsékletű rendszerek széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek az egyszerű kamra kemencéktől a komplex, automatizált in-line gyártási rendszerekig.

Különleges megoldások az autóipar számára

  • Erős extrakció a folyamatgőzök hatékony eltávolításához, amely jelentősen csökkenti a kondenzációt.
  • A berendezések optimális lezárása és csökkentett nyomás a munkaterületen, hogy megakadályozzák a gőzök elszabadulását és a munkavállalók kitettségét a szagoknak.
  • A hőmérséklet-eloszlás és a belső nyomás folyamatos nyomon követése és dokumentálása a folyamat maximális megbízhatósága érdekében.
  • Könnyen eltávolítható légcsatornák a könnyű tisztítás és az alacsony karbantartási költségek miatt.
  • A termékhez illeszkedő adagolószerkezet a maximális termelékenység érdekében.

4 zónás folyamatos kemence hidegvizes hűtő zónával 
A műanyag tömlők hőkezelés alatt, hideg állapotban, a megfelelő formába kerülnek, majd hevítésnek és hűtésnek vannak kitéve.
Meghatározott levegőáramlás biztosítja a termék optimális áramlását és a rendkívül egyenletes hőmérsékletet.
Ez biztosítja a kapott termék minőségét.